dijkje_rolstoelschommel1

 ’t Dijkje is een Tilburgs kinderdagverblijf voor kinderen met een meervoudige beperking. Voor secretaresse Annet Stovers was het een grote wens om een rolstoelschommel te regelen voor ‘haar’ kinderen. Het vinden van een financier bleek niet zo gemakkelijk. Uiteindelijk kwam haar wens terecht bij Stichting Bladt, die snel tot een besluit kwam.  

dijkje_rolstoelschommel1  

Voorzitter Cor Bladt zorgde persoonlijk voor de aankoop van de rolstoelschommel, en ging ook op bezoek bij ’t Dijkje om de schommel in actie te zien. „Dit is absoluut een van onze mooiste en meest dankbare projecten. Het plezier van de kinderen was enorm, en we zijn er trots op dat wij zoiets mogen financieren”, aldus Bladt. De feestelijke onthulling van de schommel vond plaats samen met de opening van het nieuwe logeerhuis van ’t Dijkje. Het nieuwe verblijf beschikt over aangepaste logeerkamers, zorgbadkamers en woonkamers voor logerende gezinnen. De rolstoelschommel is een welkome aanvulling op de spel- en snoezelvoorzieningen van ’t Dijkje.

 

 dijkje_rolstoelschommel2  

Foto: Stichting Bladt bezoekt ’t Dijkje. V.l.n.r. Cor Bladt, Guido Wassink, Annet Stovers, Rob Michel. 

Reacties: 

– Ik ben verschrikkelijk blij met dit mooie nieuws wat dankzij jullie gerealiseerd gaat worden. Top! (Annet Stovers, ’t Dijkje).

– Wat een fantastisch nieuws is dit. Helemaal geweldig. Het is een club waar je een heel warm hart bij krijgt! (Annemiek Hamers, projectleider Mooi zo Goed zo)

– Ik kan met trots zeggen dat we nu een multifunctioneel gebouw tot onze beschikking hebben, waar we kunnen logeren, snoezelen en zwemmen. Gelijk met de officiele opening werd ook de nieuwe rolstoelschommel in gebruik genomen, die gesponsord werd door Bladt Charity. Dank daarvoor! (Johan Pennings, Clustermanager Kind en Gezin, ’t Dijkje).    

 

Voor meer informatie: 

– Kinderdagverblijf ’t Dijkje, Dalenstraat 21, 5043 EB Tilburg. Tel: 013-571.1722

– Stichting bladt Charity: Rob Michel, directeur (tel: 0345-656.590). Website: www.bladt-charity.nl 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie