Op 31 maart 2022 was het Scheveningse Kurhaus het toneel voor een nieuwe editie van het Gala voor het Kind. Doel van het gala was om geld in te zamelen voor drie goede doelen: Stichting Heartbeat, BLADT Charity en Stichting voor het Kind. Ruim 40 artiesten vormden de cast van een gevarieerde show vol grandeur, met verdere gastoptredens van Michael Oomen, Elena Ekichina, Dolce Beringer, Roy ter Haar en Frans Duijts. Zij maakten van het gala een fantastische avond die zorgde voor een ongekende opbrengst van meer dan 600.000 euro.

De mooie opbrengst was mede te danken aan de succesvolle veiling, waar de gasten konden bieden op allerlei begerenswaardige (door sponsoren beschikbaar gestelde) veilingitems, zoals een reis naar Brazilië, een Private Home Gym, een exclusieve rally door Europa, en een vuurwerkshow.
Na de ‘after-party’ kwam Veilingmeester JP nog een keer het podium op, om samen met zanger Frans Duijts nog twee keer een optreden met whiskeyproeverij te veilen en de opbrengst met 24.000 euro te verhogen.

De BLADT-stichting dankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke avond: artiesten, gasten, medewerkers, en natuurlijk alle vrijwilligers, donateurs en sponsoren.