wigwamvakantie 3898 1

wigwamvakantie 3898 1
BLADT Charity sponsort enkele bijzondere gezinsvakanties.

Lekker op vakantie gaan; dat is nog niet zo eenvoudig voor gezinnen met een kind met een ernstige beperking. Aangepaste voorzieningen zijn niet overal aanwezig, en bij het organiseren van spelletjes en activiteiten wordt vaak geen rekening gehouden met mensen met een handicap.

Daarom organiseert stichting Wigwamvallei zgn. ‘wigwam-vakanties’: vakantieweken die speciaal zijn afgestemd op de wensen en behoeftes van deze gezinnen. De stichting beschikt over eigen locaties met aangepaste huisjes in Dronten, Nieuwveen, Heel en Valkenburg a/d Geul. Zo’n 300 vrijwilligers zijn betrokken bij de stichting. Elk kind met een beperking krijgt een persoonlijke begeleider, zodat de ouders ook tijd hebben voor zichzelf en voor elkaar. 

De deelnemende gezinnen betalen zelf mee aan de vakantiekosten, maar om het betaalbaar te houden zijn extra sponsors nodig. 
Stichting BLADT Charity treedt op als sponsor voor vijf families die deze zomer een mooie vakantie gaan beleven.

Voor meer informatie:
Stichting Wigwam Vallei Nederland
Hanny van Leeuwen (Directeur)
telefoon: 06-46375735
website: www.wigwamvakanties.nl

Reacties:
Stichting BLADT Charity heeft een heel mooi bedrag gedoneerd voor de Wigwamvakantieweken in zomer 2014. Nogmaals heel hartelijk dank, namens alle kinderen, ouders, vrijwilligers en medewerkers van Stichting Wigwam Vallei Nederland. Mede door uw gift wordt het weer een fantastisch Wigwamjaar!
Hanny van Leeuwen, Directeur.


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie