resto-van-harte-tilburg

Resto van Harte is de naam van een stichting met een keten van laagdrempelige, sociale restaurants. Je kunt er goedkoop eten en buurtgenoten ontmoeten.

Het eerste ‘Resto’ werd geopend in 2005. Inmiddels zijn er vestigingen in heel Nederland. Hier worden beleidsmatige termen als sociale cohesie, leefbaarheid, uitsluiting en sociaal isolement vertaald in een concrete en praktische aanpak. De resto’s zijn vaak gevestigd in buurt- of wijkgebouwen. Ze bieden twee- tot driemaal per week een prima maaltijd voor 6 euro (3 euro voor minima). Toch richt men zich niet specifiek op de ‘armen’: iedereen die behoefte heeft aan contact is van harte welkom.

Dit jaar opent prinses Maxima de 25e vestiging. Eerder dit jaar schonk Stichting Bladt Charity eetgerei en keukenmateriaal aan Resto Tilburg.

Voor meer informatie:

  • Resto van Harte algemeen http://www.vanharteresto.nl (tel: 0800 – 0151).
  • Resto Van Harte Tilburg: Corine Goesten (tel: 06 – 1741.3347).

 “Hierbij een foto van ons met de aangeschafte artikelen. Zoals je ziet,zijn wij er blij mee! Nogmaals hartelijk dank, en wellicht tot ziens in Resto VanHarte Tilburg.”   Corine Goesten, Manager Resto VanHarte Tilburg.

resto-van-harte-tilburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie