BWW gerenoveerde voorpui

BWW gerenoveerde voorpui
Betuwe Wereldwijd ontving een donatie voor de verbetering van haar pand in Culemborg. 

Betuwe Wereldwijd houdt zich bezig met het inzamelen, herstellen en verzenden van hulpgoederen voor ontwikkelingslanden (zoals naaimachines, computers, fietsen en gereedschap). De financiele opsteker van Bladt Charity werd in grote dank ontvangen.

Wil van Pelt (secretaris van BWW):
“Wij waren blij verrast met het bericht dat Bladt Charity ons ook in 2013 financieel wil steunen. We hadden nog wel wat op ons verlanglijstje staan. Om maar iets te noemen: na het winddicht maken van de kozijnen op de begane grond (een verbetering die mogelijk werd dankzij de bijdrage van R.C. het Maagdenhuis en het SKAN-fonds) zouden we ook graag de kozijnen op de eerste verdieping willen aanpakken. Kozijnen die, jarenlang overwoekerd door klimop, half verrot waren. Of we zouden graag de radiatoren in de vergaderzaal en op de naaimachine-afdeling willen vervangen (voordat ze het uit zichzelf zouden begeven).

We hebben uiteindelijk besloten te beginnen met de vervanging van de radiatoren. De winter staat immers voor de deur. En het bedrag dat overblijft, te reserveren voor de kozijnen op de eerste verdieping. Afgelopen week zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Laat de winter nu maar komen! Wij zitten er dankzij de gift van Bladt Charity zowel letterlijk als figuurlijk ‘warmpjes bij’.

Wij zijn Stichting Bladt Charity veel dank verschuldigd voor hun blijvende support. Het doet ons goed te weten dat (de Culemborgse) Stichting Bladt Charity onze werkzaamheden zichtbaar waardeert en zich opnieuw aan ons heeft verbonden”.

bww-logo

bww-werkplaats

Voor meer informatie:
Stichting Betuwe Wereldwijd
Wil van Pelt / Willem de Boer
Telefoon 0345-515640. 
www.betuwewereldwijd.nl


 

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie