bestuur team

bestuur team
Stichting Bladt Charity heeft een nieuw bestuur!

Stichting Bladt Charity heeft met ingang van mei 2013 een nieuw bestuur. Na drie jaar legde Guus Loomans zijn functie als bestuurder neer om tijd te maken voor nieuwe uitdagingen. Zijn kennis van de charity-wereld en zijn vele contacten waren van onschatbare waarde bij de opstartfase van Bladt Charity. Hij blijft de Bladt-stichting echter ondersteunen als extern adviseur, in combinatie met zijn functie als Charity Manager bij de Rabobank.

Loomans’ bestuurstaken worden overgenomen door twee nieuw-toegetreden bestuursleden: Johan Bladt en Hans Kaiser.

Johan Bladt is een allround, self-made entrepreneur uit Groenekan, o.a. actief als bedrijfsadviseur en Informal Investor, met een brede expertise op het gebied van vastgoed, inkoop, acquisitie en ICT. Hans Kaiser (de nieuwe Penningmeester) heeft een eigen kantoor in Utrecht, Kaiser Advocaten & Belastingadviseurs. Zijn expertise omvat ondermeer fiscaal recht, vermogensbeheer, belastingadvies en overnames.

Met deze bestuurswijziging heeft Stichting Bladt voor het eerst een vierkoppig bestuur.
De twee overige bestuursleden – Cor Bladt en Guido Wassink- hebben hun bestuurstermijnen verlengd.

Cor Bladt (Bestuursvoorzitter) was in 2009 initiatiefnemer en oprichter van Stichting Bladt, vanuit de wens om de winsten van de Bladt-familiebedrijven in te zetten voor aansprekende liefdadigheidsprojecten gericht op kwetsbare groepen in Nederland. Guido Wassink (Secretaris) is verder ook actief als financieel dienstverlener, voor de stichting World of Wildlife en Dutch Microfinance.

Het bestuur van Bladt Charity bepaalt de koers van de stichting en beslist over de ontvangen steunaanvragen.
Het eerste aanspreekpunt bij de stichting is de directeur -Rob Michel- die optreedt als contactpersoon voor nieuwe aanvragers.

bestuur plan


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie