EetMee2 lustrum2013

EetMee2 lustrum2013
Afgelopen maand vierde ‘Eet Mee!’ haar 5-jarig bestaan met een afsluitend lustrumfeest in het Utrechtse Zuilen.

Stichting Bladt was hoofdsponsor van de avond, die als doel had om zoveel mogelijk onderlinge contacten tot stand te brengen. Op het programma stonden workshops, muziek & dans, een poppenvoorstelling en natuurlijk een feestelijke maaltijd, waar ook de deelnemers zelf hun steentje aan bijdroegen. De jubilerende Stichting Eet Mee! organiseert vrijblijvende eet-ontmoetingen in en rond Utrecht, gewoon bij stadsgenoten thuis aan tafel. Een prachtige formule, vindt Cor Bladt van Stichting Bladt Charity:

“Wij hebben deze jubileumavond van Eet Mee! gesponsord omdat die organisatie laat zien dat een goed sociaal project helemaal niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Of je nu eenzaam bent, op zoek bent naar nieuwe contacten, of gewoon zin hebt in een goed gesprek of een gezellig avondje. Stichting Eet Mee doet een intake van de deelnemers en regelt dan een geschikte ‘match-op-maat’. De eet-ontmoeting is in principe eenmalig, maar vaak ontstaan er ook blijvende contacten.
Wij hopen dat Eet Mee! de komende tijd nog veel mooie nieuwe eet-contacten tot stand zal brengen!”

picknick eetmeelogo

Voor meer informatie over dit project:
– Annelies Kastein, Stichting Eet Mee! (Tel: 030-221.3498). Website: www.eetmee.nl
  Op deze site kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor een eet-ontmoeting.
www.eetmee.nl/nieuws/2013/geslaagd-lustrumfeest
www.eetmee.nl/nieuws/2013/eet-mee-feest-mee

EetMee1 lustrum2013

REACTIES:
Wij danken u zeer voor uw bijdrage die de organisatie van dit vrolijke feest mogelijk heeft gemaakt. Er zijn mooie ontmoetingen tot stand gekomen! A.W. Breukelaar, Voorzitter Stichting Eet Mee!

Dit lustrumfeest was een van de drukste ‘activiteitenzondagen’ in juni. Het was een groot succes, waarop we nog steeds enthousiaste en ook ontroerende reacties binnenkrijgen!  Annelies Kastein, Stichting Eet Mee!

eetmee dans 

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie