blue monday 2011b

blue monday 2011b Maandag 17 januari 2011 verzorgt Willeke Alberti opnieuw een optreden in het kader van ‘Blue Monday’. Dit jaar viel de keuze op Zorgcentrum Beatrix in Culemborg. De cliënten krijgen de dag aangeboden van Stichting Bladt.

‘Blue Monday’ is de derde maandag van het nieuwe jaar. Het is de dag waarop de meeste mensen zich somber en eenzaam voelen, na de vrolijkheid van Kerst en Oud & Nieuw. Stichting Bladt legt zich daar echter niet bij neer.

Oprichter Cor Bladt: “Op die somberste dag van het jaar, organiseren wij elk jaar een spetterend feest. Iets bijzonders, waarover de mensen nog lang kunnen napraten. Samen met ZDB hebben wij een programma opgesteld met een feestlunch, muziek en veel gezelligheid”. Dit jaar viel de keus op de cliënten van Zorgcentrum Beatrix te Culemborg, onderdeel van Zorgcentra De Betuwe (ZDB).

Bladt Charity is een liefdadigheidsstichting die financiële ondersteuning biedt aan projecten op het raakvlak van gezondheid en welzijn. De Stichting richt zich vooral op organisaties die werken met kwetsbare groepen, zoals zieken, gehandicapten, ouderen, kinderen en kansarmen. De feestdag wordt muzikaal verzorgd door Willeke Alberti. Zij weet als geen ander wat er van haar wordt verwacht: een warm en persoonlijk muzikaal kado voor 150 ouderen.

Voor meer informatie:

  • over Blue Monday 2011: Marja Verrips, Zorgcentra De Betuwe (0345-479.215).
  • over Stichting Bladt: Rob Michel (0345-656.590). Website: www.bladt-charity.nl

“Bij deze wil ik jullie namens iedereen nogmaals REUZE bedanken voor de geweldige dag. Iedereen rept er over en was zeer onder de indruk. Ik krijg mailtjes van afdelingen, reacties van bewoners, mensen in Culemborg bij de supermarkt, berichtjes van familie dat het allemaal zo leuk, gezellig en bijzonder was. Veel complimenten ook richting jullie van: wat leuk dat ze dat geven, steunen! Bijzonder, geweldig! Van artiesten tot gebak tot het advocaatje met slagroom! Super! Bewoners hebben genoten en hebben het de hele dag geweldig volgehouden. De advocaat is tot de laatste druppel op. Heb Willeke en Bert nog gesproken en ze waren zelf ook erg tevreden over hoe het allemaal gegaan is. Dus nogmaals bedankt! Voor herhaling vatbaar!!!”   Marja Verrips, Manager Welzijn, Zorgcentra de Betuwe, Culemborg

 blue monday 2011a

PROGRAMMA Blue Monday 17-1-2011:

  • 10.30 uur               – Zaal open (inloop)
  • 11.00 uur               – Opening / Koffie met gebak / Optreden van Bert Louissen (1)
  • 12.00 uur               – Feestelijke lunch
  • 13.00 uur               – Optreden van Willeke Alberti
  • 14.00 uur               – Drankje / Willeke maakt een praatje met de bewoners
  • 14.30 uur               – Optreden van Bert Louissen (2)
  • 15.30 uur               – Afsluiting

 LOCATIE: Zorgcentrum Beatrix, Beatrixstraat 20, 4101 HK Culemborg.

blue monday 2011 zdb

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie