logeerhuisdeburen-foto1

logeerhuisdeburen-foto1
Logeerhuis de Buren ontving een mooie nieuwe eethoek van Stichting BLADT.

Het Rotterdamse Logeerhuis De Buren is bedoeld voor mensen die moeten herstellen na bijv. een ziekenhuisopname, maar die geen beroep kunnen doen op familie of een dure revalidatie-kliniek. Om te voorkomen dat deze mensen tussen wal en schip vallen, biedt het Logeerhuis hen een tijdelijke opvangplek. Logeerhuis De Buren wordt gerund door 27 vrijwilligers en 1 partime betaalde kracht. Per jaar verblijven er circa 30 gasten in het huis, steeds maximaal 3 tegelijk.

De eethoek is een belangrijke plek voor de gasten van het Logeerhuis. Samen eten, een gesprek voeren, een spelletje doen of de krant lezen, dat zijn belangrijke activiteiten die hier plaatsvinden. Na 4 jaar intensief gebruik waren de tafel en stoelen echter dringend aan vervanging toe. Dankzij een donatie van Bladt Charity kon een nieuwe eethoek worden aangeschaft. Daarbij is goed gelet op de hoogte van de stoelen, zodat ook gasten die problemen hebben met het bewegingapparaat hebben goed kunnen opstaan.

Inmiddels is de nieuwe eethoek geleverd (zie de foto’s). Hij staat prachtig en de gasten zitten perfect!

logeerhuisdeburen-foto2

Voor informatie over dit project:
Mia Bronder, Stichting KSA-GCW
coördinator Logeerhuis de Buren
Tel: 010-466.6722
website: www.logeerhuisdeburen.nl

Voor meer informatie over het logeerhuis zie ook het onderstaande artikel (NRC 22-11-13). LogeerhuisDeBurenNRC-21-22-09-2013 

LogeerhuisDeBurenbanner

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie