30 november was de dag dat we met een bus vol mensen naar de grootste kerstshow, niet alleen van Nederland maar van heel Europa zijn geweest.

Leek het er even op dat we Duiven nooit zouden bereiken, wegens een reuze file,  onze buschauffeur liet zich niet uit het veld slaan. Kordaat besloot zij een andere weg te nemen dan oorspronkelijk de bedoeling was waardoor zij toch mooi op tijd de parkeerplaats van Intratuin Duiven opreed. Vol verwachting togen we naar de ingang. Eenmaal binnen werd meteen duidelijk dat het wel een hele grote show beloofde te zijn. Het gezelschap waaierde uit met een bon voor koffie met gebak op zak. Wat we zagen was echt fantastisch niet alleen planten, bloemen en kerstbomen, al dan niet van plastic, maar ook Kerstartikelen in alle kleuren, groot en klein. Keurig gerangschikte ballen, beesten, lampen, slingers, kaarsen, kransen, wollen plaids warme wanten en schoenen kortom te veel om op te noemen. Er is zelfs een roltrap zodat er boven nog meer te zien is! Ogen te kort!

Gelukkig was er een prima restaurant waar je onder het genot van een lekkere lunch alle indrukken kon verwerken.

Vol van de geweldige kerstshow meldden we ons met onze aanwinsten om twee uur bij de bus voor de thuisreis.

Ook deze keer was de uitstap zeer geslaagd met dank aan de reiscommissie en de sponsor die het mede mogelijk heeft gemaakt.

Organisatie: Stichting Senioren Collectief Culemborg (SSCC)