routeoppedalen

routeoppedalen
BLADT Charity is een van de sponsoren van de Homeride 2014.

De ‘Homeride’ is een sportieve geldinzamelingactie in de vorm van een spectaculaire fietstocht. De deelnemende teams zamelen hiermee geld in voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit jaar was de vierde editie van de tocht, op 28 en 29 juni 2014.

Onder het mom van “500 kilometer in 24 uur” voerde de tocht van Groningen naar Maastricht, langs acht Ronald McDonald Huizen en Ronald McDonald Vakantielocaties. Er werd een bedrag bij elkaar gefietst van bijna 1 miljoen euro, dit dankzij de prestaties van meer dan 1.000 HomeRiders, 250 vrijwilligers en 10.000 sponsors.

De BLADT-stichting sponsorde het team van Marc de Visser uit Vianen (zie foto onder). Marc nam dit jaar voor de eerste keer deel, om sponsorgelden te werven voor het Ronald McDonald Huis Den Haag. Hij vond de tocht ‘een fantastische ervaring’ en wil volgend jaar zeker weer meedoen. En dan met minimaal 2 teams!

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport en Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of spelen of er met het hele gezin even helemaal tussenuit.

Homeride RmcD-kinderfondsDSC 0214a

Voor meer informatie:
www.homeride.nl/home.html 
www.homeride.nl/lid/marcobarco/profiel


 

Wilt u meer weten over Stichting BLADT Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie