blue monday 2011b

Blue Monday 2015 willeke1

Op maandag 15 januari 2018 verzorgde Willeke Alberti een muzikaal optreden bij verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam. De ouderen kregen de feestelijke ‘Blue Monday’ aangeboden van Stichting Bladt Charity. 

Blue Monday wordt gevierd op elke derde maandag van het nieuwe jaar. Volgens psychologen is dit de dag waarop de meeste mensen zich somber en eenzaam voelen, na alle vrolijkheid van de feestdagen. Stichting Bladt Charity legt zich daar echter niet bij neer en maakt van deze dag juist een feestdag. Cor Bladt (oprichter): “Op die somberste dag van het jaar, organiseren wij ieder jaar een spetterend Blue Monday feest. Dat wordt elke keer iets heel bijzonders, een feest waar de mensen nog lang over kunnen napraten. Het idee is oorspronkelijk ontstaan naar aanleiding van een wens vanuit het Nationaal Ouderenfonds. In 2018 vieren we de achtste editie van ons Blue Monday feest, met een spectaculair optreden van Willeke Alberti!”

Zowel Vreugdehof als Willeke Alberti en haar band zien terug op een fantastische middag, waarop bewoners/familie en medewerkers ontzettend hebben genoten van het optreden. En natuurlijk van een heerlijk advocaatje-met-slagroom, inmiddels een vast onderdeel van het Blue Monday programma. Ook in 2019 organiseert de BLADT-stichting weer een ‘happy’ Blue monday, zo is het voornemen.

 

Foto’s van Willeke’s optreden bij Vreugdehof worden binnenkort geplaatst op: https://nl-nl.facebook.com/vreugdehof/

 

Verpleeghuis Vreugdehof is een licht en ruim verpleeghuis en revalidatiecentrum voor ouderen die verpleging, verzorging, bescherming of begeleiding nodig hebben. Liefdevolle zorg, aandacht en altijd wat te beleven. In Vreugdehof kunt u terecht voor dagbehandeling, dagbesteding, revalideren, ziekte of ouderdom of dementie. Zie ook www.amstelring.nl/vreugdehof 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie