Zanger Alex West verzorgde op 25-9-2018 een spetterend optreden voor de mensen van de woon- en dagbestedingslocaties Zuidwester.
Het optreden was onderdeel van ‘Muziek op Reis’, een series muziekoptredens georganiseerd door de Vrienden van Zuidwester.

De cliënten van Zuidwester zijn verstandelijk en soms ook lichamelijk beperkt, en kunnen enorm genieten van een muzikaal feestje.
Alex West wist daar uitstekend op in te spelen. Het bestuur: “Alex had de stemming er meteen in met zijn gezellige Hollandse meezingers.
Ruim 50 cliënten van dagbesteding en personeel waren er, plus ook een grote groep vrijwilligers.
Er werd meegezongen, gedanst, polonaise gelopen en flink meegeklapt. Dit was echt weer een feestje.
Met dank aan Alex en natuurlijk aan de sponsor, stichting BLADT Charity”.

Muziek op Reis 2018 vond plaats van 14 september t/m 6 oktober 2018. Met 45 optredens werden muzikale wensen vervuld van 66 woon- en dagbestedingslocaties. Naast Alex West werden er optredens verzorgd door onder meer: Shantykoor Op volle kracht, Patricia Foort, Mexicaans duo Los del Sol, Theatergroep De lachende Zon, Tijl Damen, Rudolf Goedhart, De Oranje Man, Gerard Cleton, Het Bruinisser Visserkoor, zangtrio La Familia, De Vlaardingse Smarties, Hugo Franks, het Flakkees Piratenkoor en  Havenkoor Fortitudo.

Een korte video-impressie van het optreden van Alex West:
https://www.facebook.com/vriendenvanzuidwester/videos/344095662801181/
https://www.facebook.com/vriendenvanzuidwester/videos/780998768960089/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie