heartbeat2013 a

heartbeat2013 a 
Stichting Heartbeat zet zich in voor hartpatienten en hun familie.
In 2013 is Bladt Charity ook mede-organisator van de fondsenwerving.

Stichting Heartbeat organiseert vakantiedagen en andere aktiviteiten voor jonge hartpatienten en hun familie. Het benodigde geld wordt ingezameld via o.a. een sponsorgala, een golf-tournament en een race-event. Stichting Bladt is betrokken bij de organisatie van het Heartgala 2013 in Hilversum.

Cor Bladt (woordvoerder van Bladt Charity):
“Wij doen al jaren mee aan de fondsenwervende activiteiten van stichting Heartbeat. Doorgaans alleen als sponsor, maar dit jaar zijn wij ook mede-organisator van het Heartgala 2013. Ons doel is -naast uiteraard een mooi galaprogramma- om nog meer geld in te zamelen voor stichting Heartbeat. Via onze Bladt-stichting stellen wij onze expertise en ons netwerk ter beschikking. Zo doet mijn broer Johan de prijsonderhandelingen rondom de feestelijke show en het galadiner. En via onze zakelijke contacten willen we nog meer mensen benaderen als gast/bezoeker/sponsor. Ook zoeken we partijen die mooie kavels ter beschikking willen stellen voor de veiling. Ik benader iedereen zoveel mogelijk persoonlijk en natuurlijk op mijn bekende wijze: vasthoudend en met wat ‘lichte’ druk hier en daar. Onze relaties weten dit wel te waarderen. Het is tenslotte allemaal voor het goede doel!”

Het Heartgala vindt plaats op vrijdag 1-11-2013 in Studio 21 te Hilversum.

Het programma bestaat o.a. uit een wervelende show met meer dan 45 zangers, dansers en muzikanten, een verrassend viergangendiner, een loterij en veiling. De opbrengsten van de avond zijn bestemd voor de ‘Heartvilla’, een vakantievilla waar gezinnen met een hartpatientje een pleziere en ontspannen tijd kunnen beleven. Er is nog een beperkt aantal tafels beschikbaar, a raison van 1500 euro (8 personen).

Voor informatie over het Heartgala 2013 (en reserveringen) zie www.heartgala.nl
Nadere informatie over Stichting Heartbeat kunt u vinden via www.stichtingheartbeat.nl

Reacties:

Met het HeartGala 2013 werd een bedrag ingezameld van € 196.375,- voor Stichting Heartbeat.
Voorzitter Björn Tannemaat: “Het is werkelijk ongrijpbaar wat er gebeurd is tijdens het HeartGala.We hadden, door de vele tafels die verkocht waren, op een mooie opbrengst gehoopt, maar deze opbrengst slaat werkelijk alles. Fantastisch! Vanzelfsprekend hartelijk dank aan alle sponsoren, maar vooral ook dank aan alle vrijwilligers die zich hier keihard voor hebben ingezet. In het bijzonder willen we Stichting Bladt Charity hartelijk danken voor hun inzet.”

Het volledige artikel is te lezen via: http://www.stichtingheartbeat.nl/heartbeat/nieuws/59-nieuws-heartgala/460-heartgala-ongekende-avond-met-een-opbrengst-van-196375-.html

Een ander artikel vindt u hier:

heartgala-artikel

heartbeat2013 b

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

heartgolf2013

Foto boven: Stichting Bladt Charity tijdens de Heartgolf-dag op 10-9-2013.
Ook via dit soort evenementen werft stichting Heartbeat sponsorgelden voor haar activiteiten.
   

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie