mariendaal_2

mariendaal_2Hoeve Klein Mariendaal ontvangt van stichting Bladt een mooie donatie voor het opzetten van een theeschenkerij bij haar zorgboerderij in Arnhem.

 

De Hoeve biedt een beschutte werkplaats voor mensen die extra begeleiding nodig hebben vanwege een beperking of handicap. Het opstarten van een (niet-commerciele) theeschenkerij zorgt voor extra contacten met de buitenwereld. Bezoekers van Landgoed Mariendaal kunnen hier straks terecht voor een hapje en drankje. Ook zal de ruimte worden gebruikt als praktijkruimte voor VSO-scholen en het ROC. Stichting Bladt was enthousiast over dit plan, dat zakelijk goed doortimmerd was, en waarbij verschillende lokale zorg- en welzijnsorganisaties waren betrokken als samenwerkingspartner. De donatie van Bladt bestond uit een cheque voor de aanschaf van keukeninventaris voor de nieuwe theeschenkerij.

Voor meer informatie:

– Ellen Oomen, projectleider Hoeve Klein Mariendaal (tel: 06-4805.5539), www.hoevekleinmariendaal.nl

– Rob Michel, directeur Bladt Charity (info@bladt-charity.nl) www.bladt-charity.nl

mariendaal_logomariendaal_1

Reacties:

Heel hartelijk dank voor de bijdrage van Stichting Bladt Charity aan ons project. Daar zijn we heel blij mee. We zijn volop aan het bouwen en verbouwen en in de laatste fase beland. We zijn nu bezig om de inventaris van de theeschenkerij aan te schaffen. Op onze site kunt u goed zien hoe de bouw vordert. Nogmaals hartelijk dank! Ellen Oomen, Stichting Hoeve Klein Mariëndaal. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie