unitedbymusic1

 unitedbymusic1

Er zit muziek in mensen met een verstandelijke beperking! Dat vindt Joris van Wijngaarden, initiatiefnemer van United By Music, een stichting die zich sinds 2005 met veel succes inzet voor deze doelgroep. Met zijn stichting organiseert hij doorlopend talentenjachten, workshops, wekelijkse repetities, en optredens in binnen- en buitenland.

 

Van Wijngaarden: ‘we willen zoveel mogelijk mensen met een verstandelijke beperking verleiden om muziek te gaan maken. We toeren en treden op met de allesbesten, maar er is ook plaats voor minder getalenteerden, bijv. als podiumhulp of bij de catering. Want met muziek kan iedereen zijn leven meer waarde geven!’

De komende tijd wordt er weer hard gewerkt aan een serie nieuwe optredens: ook komen er 4 nieuwe oefenlocaties bij, en na de zomertoer 2011 staan er alweer 20 optredens gepland voor 2012.

Stichting BLADT draagt een steentje bij aan de groeiplannen en doneert muziekinstrumenten en geluidsapparatuur voor dit mooie initiatief.

Voor meer informatie:
– Joris van Wijngaarden (tel: 06-5338.1707), United By Music. www.unitedbymusic.nl
– Stichting Bladt Charity: tel. 0345-656.590 (Rob Michel), www.bladt-charity.nl
http://unitedbymusic.org/index.php/archief/342-stichting-bladt-charity-steunt-united-by-music

 united_1316261449

Reacties:

‘Dat is geweldig nieuws! Jullie materialen helpen ons veel flexibeler en mobieler te worden. Het gaat heel goed met United by Music. We staan bijna wekelijks op een podium, zijn bezig een cd met 22 songs te mixen, en hebben nieuwe audities gepland.  Onze dank aan het bestuur!’
Groet, Joris van Wijngaarden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie