Afgelopen meivakantie organiseerde OLS De Recon een bijzondere werkweek in Kamphuis De Suikerberg. De Recon is een Rotterdamse school voor kinderen met een chronische ziekte of andere medische problemen. Veel ervan gaan nooit op vakantie, omdat ze speciale medische zorg nodig hebben, of door geldproblemen thuis. Daarom organiseerde de school (samen met haar vriendenstichting) deze speciale schoolvakantie-werkweek. Op het programma stonden o.a. een sportdag, bezoek aan een dierentuin en een bonte avond.

Vanwege de extra kosten voor medische zorg en begeleiding zocht de school externe financiers en sponsoren. Dankzij de BLADT-stichting konden huifkarren en tandems worden gehuurd voor een mooie rondrit door het bos. We vernamen dat de organisatie terugziet op een prachtige week en dat de leerlingen hebben genoten van een mooie tijd!

Openluchtschool De Recon is onderdeel van Stichting BOOR.
BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. In totaal zijn er 78 scholen, met ruim 3.500 medewerkers en ongeveer 30.000 leerlingen.

Meer informatie:
http://www.boorscholen.nl/Recon
http://www.openluchtschoolderecon.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie