Op zaterdag 13 mei 2017 ontvingen 50 goede doelen in Zundert een mooi versierde taart. De verrassing werd aangeboden ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Stichting Jeugdcarrousel (’t Stokperdje). Alle taarten werden door de kinderen schitterend versierd en persoonlijk bezorgd door zelf gekozen goede doelen, zoals:
Opa of oma, papa of mama; Kinderboerderij de Leijhoeve; de Brandweer; Speel-o-Theek; Corso buurtschappen; Vrijwilligers VV Zundert; diverse woonzorglocaties van De Willaert en De Rijserf Rijsbergen; EHBO Vereniging Zundert;  Gym- en turnvereniging Olympia; Terres des Hommes; het Vogelrevalidatiecentrum; Voetbalvereniging VV Zundert.

De jubilerende organisatie ziet terug op een zeer geslaagde activiteit, met veel enthousiaste en verraste reacties. Ook de spanning en het goede en blije gevoel bij de kinderen waren een duidelijk bewijs dat dit een gewaardeerde actie is!

De actie werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting BLADT Charity. Zij vonden het een mooie gedachte om het jubileum te vieren onder de noemer ‘Wie jarig is trakteert’ en zo iets terug te doen voor anderen in de gemeente Zundert.

Meer informatie en foto’s:
https://www.stokperdje.nl/index.php?page=fotos&id=133&lan=nl
– https://www.stokperdje.nl/index

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie