Heldendag Hockey voor mensen met een verstandelijke beperking door Stichting Pole Position

Na het EK voetbal, de Olympische Spelen en alle andere mooie evenementen ging de supersportzomer op 24 augustus verder met de Heldendag Hockey! Op het complex van HC Oranje-Rood in Eindhoven gingen de Helden (na een gezamenlijke lunch) de sportieve en gezellige strijd met elkaar aan. Het werd een prachtige dag vol mooie trainingen en clinics. Bij de verschillende oefeningen stonden gerenommeerde trainers en spelers klaar zoals de bondscoach van het Nederlands Parahockeyteam , Laurette Abelen (keepster HC Den Bosch) en Maartje Krekelaar (speelster HC Den Bosch en Oranje international). Door middel van allerlei oefenvormen konden de helden kennis maken met hockey of nog beter worden in hun sport. Na de dag is er nog flink geëvalueerd onder het genot van een hapje en drankje. 

Graag willen wij iedereen bedanken die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Allereerst onze lieve vrijwilligers die de hele dag weer klaar hebben gestaan voor onze Helden. Jullie zijn de absolute toppers!! Daarnaast willen we HC Oranje-Rood bedanken voor de fijne samenwerking en het meedenken met de organisatie van de dag. We bedanken de KNHB voor de fijne contacten die via hen gelegd zijn. 

Zonder sponsoren zijn er ook geen Heldendagen en dus willen we Bladt Charity danken voor het mogelijk maken van deze dag; dank jullie wel voor het meedenken en de flexibiliteit.